Vilkår og betingelser wptranslation

Indledning

Disse webstedsstandardvilkår og -betingelser skrevet på denne webside skal administrere din brug af vores websted, WPtranslation tilgængelig på WPtranslation.net.

Disse vilkår vil blive anvendt fuldt ud og påvirker din brug af denne hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside accepterede du at acceptere alle vilkår og betingelser skrevet her. Du må ikke bruge dette websted, hvis du er uenig i nogen af ​​disse webstedsstandardvilkår og -betingelser. T

Mindreårige eller personer under 18 år har ikke tilladelse til at bruge denne hjemmeside.

Immaterielle rettigheder

Ud over det indhold, du ejer, ejer 120fps LLC og/eller dets licensgivere i henhold til disse vilkår alle de intellektuelle ejendomsrettigheder og materialer indeholdt på denne hjemmeside.

Du får kun begrænset licens med det formål at se materialet på denne hjemmeside.

Begrænsninger

Du er specifikt begrænset fra alle de følgende:

  • offentliggørelse af webstedsmateriale i andre medier;
  • sælge, underlicensere og/eller på anden måde kommercialisere ethvert webstedsmateriale;
  • offentligt optræde og/eller vise noget webstedsmateriale;
  • at bruge denne hjemmeside på nogen måde, der er eller kan være skadelig for denne hjemmeside;
  • brug af denne hjemmeside på nogen måde, der påvirker brugeradgang til denne hjemmeside;
  • brug af denne hjemmeside i strid med gældende love og regler eller på nogen måde kan forårsage skade på hjemmesiden eller enhver person eller virksomhedsenhed;
  • deltage i enhver datamining, dataindsamling, dataudtræk eller enhver anden lignende aktivitet i forbindelse med denne hjemmeside;
  • ved at bruge denne hjemmeside til at engagere sig i enhver reklame eller markedsføring.

Visse områder af denne hjemmeside er begrænset fra at være adgang til af dig, og 120fps LLC kan yderligere begrænse adgangen for dig til alle områder af denne hjemmeside til enhver tid og efter absolut skøn. Enhver bruger-id og adgangskode, du måtte have til denne hjemmeside, er fortrolig, og du skal også bevare fortroligheden.

Dit indhold

I disse webstedsstandardvilkår og -betingelser betyder “dit indhold” enhver lyd, videotekst, billeder eller andet materiale, du vælger at vise på denne hjemmeside. Ved at vise dit indhold giver du 120fps LLC en ikke-eksklusiv, verdensomspændende uigenkaldelig, underlicenserbar licens til at bruge, reproducere, tilpasse, udgive, oversætte og distribuere det i alle medier.

Dit indhold skal være dit eget og må ikke invadere nogen tredjeparts rettigheder. 120fps LLC forbeholder sig retten til at fjerne ethvert af dit indhold fra denne hjemmeside til enhver tid uden varsel.

Ingen garantier

Denne hjemmeside leveres “som den er” med alle fejl, og 120fps LLC udtrykker ingen repræsentationer eller garantier af nogen art relateret til denne hjemmeside eller materialerne på denne hjemmeside. Intet på denne hjemmeside skal heller tolkes som at rådgive dig.

Ansvarsbegrænsning

120fps LLC, eller nogen af ​​dets ledere, direktører og medarbejdere, skal under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for noget, der opstår som følge af eller på nogen måde er forbundet med din brug af denne hjemmeside, uanset om et sådant ansvar er under kontrakt. 120fps LLC, herunder dets ledere, direktører og medarbejdere, skal ikke holdes ansvarlige for indirekte, følgeskader eller særligt ansvar, der opstår som følge af eller på nogen måde relateret til din brug af denne hjemmeside.

Skadesløsholdelse

Du skadesløser hermed i videst omfang 120fps LLC fra og mod ethvert og/eller ethvert ansvar, omkostninger, krav, sagsgrunde, skader og udgifter, der på nogen måde opstår i forbindelse med dit brud på nogen af ​​bestemmelserne i disse vilkår.

Adskillelighed

Hvis en bestemmelse i disse vilkår viser sig at være ugyldig i henhold til gældende lov, skal sådanne bestemmelser slettes uden at påvirke de resterende bestemmelser heri.

Variation af vilkår

120fps LLC har tilladelse til at revidere disse vilkår til enhver tid, som det finder passende, og ved at bruge denne hjemmeside forventes du at gennemgå disse vilkår på regelmæssig basis.

Opgave

120fps LLC har tilladelse til at overdrage, overføre og underentreprise sine rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til disse vilkår uden varsel. Du har dog ikke tilladelse til at overdrage, overføre eller underentreprise nogen af ​​dine rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til disse vilkår.

Hele aftalen

Disse vilkår udgør hele aftalen mellem 120fps LLC og dig i forhold til din brug af denne hjemmeside og erstatter alle tidligere aftaler og forståelser.

Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår vil blive styret af og fortolket i overensstemmelse med lovene i staten fr, og du underkaster dig den ikke-eksklusive jurisdiktion for de statslige og føderale domstole i fr for at løse eventuelle tvister.

OFFER LIFETIME - 30%